Planlægning med 140 Tweets

Hver gang du står foran en midlertidig begivenhed, som er anderledes end dine rutiner, har du et projekt. Dette uagtet din profession. Ledelsen af dette projekt er anderledes end ledelsen af dine rutiner.

Denne bog er målrettet advokaten, doktoren, entreprenøren, forskeren etc. Den er for alle professionelle, som vil lære nøglekoncepterne bag det at planlægge og lede projekter enkelt, hurtigt og direkte.

  • edição / 2015
  • 122 páginas
  • ISBN13: 978-1518854392
  • ISBN10: 1518854397
  • Formato: 4.33 x 7 inches
  • Idioma: Dinamarquês
Onde comprar

Você pode adquirir este livro nas seguintes lojas:

Sobre o livro

Da jeg kom idden til denne bog var hovedformålet at skabe noget til alle, hvor koncepterne bag projektplanlægning og kontrol kunne præsenteres enkelt, hurtigt og direkte, hvorfor jeg valgte at bruge begrebet “tweets”

Som alle ved har mikrobloggen “Twitter®” formålet at dele ideer og information på op til 140 karakterer. Jeg var ikke helt rigid i forhold til dette koncept. Du vil helt sikkert bemærke at enkelte “tweets” gå langt over grænsen i mit forsøg på at forklare principper og koncepter bedst muligt.

Målgruppen for bogen er ikke den profesionelle som allerede har projektstyring som sin karrierevej. For disse profesionelle har jeg 10 andre bøger, og 20 tekniske artikler, hvori jeg diskutterer de vigtigste koncepter og værktøjer i forhold til projekt, program og porteføljestyring så uddybende som muligt. Målgruppen for denne bog er den profesionelle fra andre områder som ønsker at opnå grundlæggende kendskab til emnet, og som også tænker at projektstyring kan bidrage til ens livskompetencer, ligesom med matematik.

Bogen er tænkt som at skulle læses af advokaten, doktoren, enterprenøren, forskeren og andre professioner. Opstår der arbejde hos dig, som adskiller sig fra dine daglige rutine vil dette, uagtet din profession, være et projekt. Og håndteringen af et projekt er anderledes end det at håndtere en rutine.

På trods af at være organiseret i temaer har “Planlægning med 140 Tweets” ikke en klassisk læse sekvens. Du kan bare åbne bogen på en tilfældig side, og straks begynde at læse. Det behøver ikke være fra start til slut, tema efter tema. Det som betyder noget er ideen og forddybelsen for hver lille besked. Muligvis kan en af dem gøre en stor forskel i dit arbejde eller privatliv - hvem ved?

Ricardo Vargas

Sumário

Forfatteren

Ansvarsfraskrivelse

Præsentation

Kapitel 1 – Grundlæggende Principper

Kapitel 2 – Projektledelse - en kompetence for livet

Kapitel 3 – Projektlederen

Kapitel 4 – En karriere som projektleder

Kapitel 5 – Hvor det hele begynder: Business Casen

Kapitel 6 – Dimensionering af det arbejde som skal udføres

Kapitel 7 – Udarbejde og Overvåge Deadlines

Kapitel 8 – Håndtering af omkostninger og budgetter

Kapitel 9 – Kvalitetsstyring

Kapitel 1 – 0 At lede mennesker

Kapitel 1 – 1 At forstå Vigtigheden for Kommunikation

Kapitel 1 – 2 Identificering, Vurdering og Håndtering af Risici

Kapitel 1 – 3 Planlægning og Håndtering af Kontrakter og Indkøb

Ordliste